• +38(067)299-77-28
  • +38(099)460-15-86

Сублімовані ягоди

Порівняти товари (0)


Абрикос сублімований 50 г (кубик 2-5 мм)

Абрикос сублімований 50 г (кубик 2-5 мм)

Абрикос сублімованийАбрикос сушений (сублімований) в основному продається у вигляді кубиків, або пол..

102ГРН.

Вишня сублимированная 50 г (кубик 2-5мм)

Вишня сублимированная 50 г (кубик 2-5мм)

Вишня сублимированная шматочкомНатуральна ягода, без кісточки, порізана на робокубе і висушена в ліо..

95ГРН.

Журавлина сублимированная

Журавлина сублимированная

Журавлина сублимированная Журавлина сублимированная у вигляді шматочка зберігають колір, смак, ..

135ГРН.

Лохина сублимированная 50 г

Лохина сублимированная 50 г

Лохина сублимированная в упаковціЛохина сублимированная, зберігає натуральний колір, смак, корисні я..

99ГРН.

Малина сублимированная 50 г

Малина сублимированная 50 г

Малина сублимированнаяМалина сублимированная(подробнее о сублимации)зберігає колір, смак, корисні як..

115ГРН.

Ожина сублимированная 50 г

Ожина сублимированная 50 г

Ожина сублимированная Ожина сублимированная зберігає колір, смак, корисні якості, вітамінний ск..

141ГРН.

Полуниця сублімована 50 г

Полуниця сублімована 50 г

Полуниця сублімованаПолуниця сублімована 50 грам в упаковці для вашого задоволення і кондитерських..

125ГРН.

Смородина сублимированная 50 г (кубик 2-5 мм)

Смородина сублимированная 50 г (кубик 2-5 мм)

Чорна смородина  Чорна смородина сублимированная зберігає колір, смак, корисні якості, вітамінн..

95ГРН.

Чорниця сублимированная 50 г

Чорниця сублимированная 50 г

Чорниця ціла сушенаЧорниця сублимированная зберігає колір, смак, корисні якості, вітамінний склад. Г..

110ГРН.

Показано 1 по 9 з 9 (Всього сторінок 1)
Сублімовані ягоди

Сублімовані ягоди

Натуральні ягоди пройшли процес сублімації (лиофилизации), тобто зневоднені (дегидрирование). Є натуральним продуктом без барвників і підсилювачів смаку, володіють природним кольором і запахом. Для того щоб ягоду вжити в їжу є два шляхи: 1 шлях-це залити окропом, дати настоятися 10 хвилин, ягода вбере вологу, відновить обсяг і можна вживати. При цьому смакові якості, запах і зміст вітамін залишиться недоторканим, тому що процес сублімації не руйнує її "живі" функції. 2 шлях, ягоду можна вживати в сухому вигляді при цьому, Ви насолодитеся смакової і вітамінної гамою продукту. Сублімована ягода застосовується в кондитерській справі, коктейлі, морси, фреші, прикраса для страв, фруктові чаї.
Консультації фахівця по телефону: +380 (67) 2997728; +380 (99) 4601586
Менеджер з продажу: +380 (99) 0282940