Сублімовані овочі зберігають харчові властивості продукту, зберігають аромат і колір протягом всього терміну зберігання. Суть технології: заморожують овочі, поміщають у вакуумну камеру, видаляють з них вологу при низькому тиску. Технологія дозволяє не піддавати овочі високих температур, тому овочі містять 90% вітамінів від свіжих, всі мікроелементи, інші властивості. Продукт стає легше, не вимагає особливих умов зберігання, більш детальніше про технології. Натуральні сухі овочі легко відновлювані за допомогою води (5-10 хв в теплій воді), вони набувають натуральний вигляд, в подальшому готові до застосування в їжі. Овочі сублімовані використовують як гарніри до каш, основу соусів, овочевих рагу, добавки в супи, їжу швидкого приготування на роботі, в походах, на відпочинку. На сушку 100 гр. сублімованих овочів використовують 1кг. свіжих овочів Купити, замовити овочі в упаковці можна в магазині або по телефону: