• +38(067)299-77-28
  • +38(099)460-15-86

Сублімовані продукти

Уточнити пошук

Порівняти товари (0)


Імбир сублімований 50 г

Імбир сублімований 50 г

Імбир шматочкамиІмбир сублімований шматочками зберігає колір, смак, корисні якості, вітамінний склад..

195ГРН.

Абрикос сублімований 50 г (кубик 2-5 мм)

Абрикос сублімований 50 г (кубик 2-5 мм)

Абрикос сублімованийАбрикос сушений (сублімований) в основному продається у вигляді кубиків, або пол..

102ГРН.

Ананас сублімований 50 г (кубик 2-5мм)

Ананас сублімований 50 г (кубик 2-5мм)

Ананас сублімованийАнанас сублімований зберігає колір, смак, корисні якості, вітамінний склад. Готов..

142ГРН.

Апельсин сублімований 50 г (слайс)

Апельсин сублімований 50 г (слайс)

Апельсин сублімований.Натуральний апельсин минулий процес сублімації, без смакових добавок і глюкона..

110ГРН.

Банан сублімований 50 г (слайс)

Банан сублімований 50 г (слайс)

Банани слайсБанан сублімований слайс зберігає колір, смак, корисні якості, вітамінний склад. Чи гото..

85ГРН.

Борщ (порція)

Борщ (порція)

Борщ сублімований "Astronavt"Борщ сублімований Український зварений за класичним рецептом в казані т..

120ГРН.

Вишня сублимированная 50 г (кубик 2-5мм)

Вишня сублимированная 50 г (кубик 2-5мм)

Вишня сублимированная шматочкомНатуральна ягода, без кісточки, порізана на робокубе і висушена в ліо..

95ГРН.

Гороховий суп з куркою (порція)

Гороховий суп з куркою (порція)

Гороховий суп з куркоюГороховий суп з куркою - натуральний суп швидкого приготування, який треба про..

48ГРН.

Добовий сухий пайок

Добовий сухий пайок

Сухий пайок добовийІндивідуальний сублімований раціон харчування, сухий пайок - набір продуктів..

650ГРН.

Дропси фруктово-ягідні 50г

Дропси фруктово-ягідні 50г

Дропси фруктові сублімованіЦей продукт, виготовлений на основі натурального йогурту та фруктово-ягід..

90ГРН.

Журавлина сублимированная

Журавлина сублимированная

Журавлина сублимированная Журавлина сублимированная у вигляді шматочка зберігають колір, смак, ..

135ГРН.

Ківі сублімований 50 г

Ківі сублімований 50 г

Ківі сублімованийКіві сублімований - це натуральний фрукт минулий лиофилизацию, після чого він може ..

120ГРН.

Картопля з грибами

Картопля з грибами

Картопля пюре з грибамиОсновна ідея сублімації полягає в найбільш щадному режимі консервації. Згідно..

48ГРН.

Курінний суп з грибами і вермішеллю

Курінний суп з грибами і вермішеллю

Куриний супКурінний супчик з грибами і вермішеллю це воістину шедевральний поєднання смаку і запаху...

48ГРН.

Кус-кус з овочами

Кус-кус з овочами

Сублімовані продукти (сублімати).Спочатку продукти швидкого приготування призначалися для бідного по..

48ГРН.

Показано 1 по 15 з 31 (Всього сторінок 3)
Сублімовані продукти

Сублімовані продукти від виробника

Підприємство ФОП Куликова Н.Д. є постачальником сублімованих продуктів від виробника ТМ CryoVit. Ми є ексклюзивним партнером виробника з продажу та обслуговування сублімаційними сушарок по території України. Наш інтернет магазин пропонує якісний товар з сертифікацією і лабораторним висновком. Вся продукція виробляється в заводських умовах на виробничій базі ТМ CryoVit.
Сублімовані продукти продаються нашим магазином це натуральний продукт без смакових добавок, підсилювачів смаку і не містить барвників. Всі продукти висушуються в сублімаційних сушарках, таким же методом готують продукти космонавтам і підводникам. У даних продуктах (сублімованих) до яких відносяться: фрукти, овочі, ягоди, і їжі, зберігається 98% вітамінної бази, натуральний природний смак, насичений запах, тому що дані продукти висушені в сублімації сушарці і термін зберігання такої продукції при правильній упаковці і змісті до 5 років.
Процес сублімації сушіння продуктів складається з декількох етапів:

1. Заморожування продуктів до утворення стійкого льоду
2. Випаровування льоду з продуктів на пластини в камерах ліофільних машин за рахунок низького тиску
3. Нагрівання продуктів до 30-40 градусів, при цьому випаровуються залишки вологи з продуктів.

В одному з численних наукових досліджень аналізувався вплив обробки методом сублімації сушіння ряду фруктів і овочів (полуниця, лайм, апельсин, чорна смородина, брокколі і червоний перець) на їх поживні властивості. Результати показали, що полуниця після обробки зберегла 100% вмісту вітаміну С і фенольних компонентів, при цьому втрата «загальної антиоксидантної здатності» склала лише 8%. Для порівняння, у просто охолодженої полуниці після 7 днів зберігання втрата вітаміну С склала близько 19%, а «загальної антиоксидантної здатності» - 23%, дослідження виявили значну втрату в фенольних компонентах - 82%. Були проведені дослідження, з вивчення впливу тривалості зберігання продуктів на збереження в них поживних властивостей. У сільськогосподарських інститутах Чосера і Ньюкасла були виконані експерименти на предмет збереження поживних характеристик полуниці протягом 12 місяців. Досліджувані зразки аналізувалися 1 раз в квартал протягом року на предмет вмісту вітамінів і мінералів. Втрати вітаміну С в продуктах становили всього 1,8% на місяць.

Сублімована їжа

 Сублімована їжа засвоюється набагато краще в порівнянні зі звичайною, поживні речовини потрапляють в кров набагато швидше, ніж при вживанні консервованої їжі. Застосовують сублимированную їжу вдома, в кафе і ресторанах, в поході і на рибалці, дорозі і подорожах. Сублімована їжа сприяє дуже швидкому насиченню, проста і легка в приготуванні: досить залити теплою водою на 5-7 хв. порцію в 30 гр. сублімованої їжі що б вгамувати голод. Сублімату підходять для натуральних коктейлів, компотів, добавок до десертів і багато чому іншому. Технологія дозволяє вживати натуральну, корисну їжу круглий рік. Сухі страви з круп швидко вгамують голод в будь-якому місці, де є вода, а сублімовані фрукти та ягоди дозволять створити різноманітні коктейлі та десерти за 5 -10 хв. цілий рік.

      

 Продажі Катерина:+380 (99) 028 29 40

НАШ КАНАЛ : www.youtube